Team

Eigenaresse & Huidverbetering specialist Bellezza Avanti

Mijn naam is Lisa van Dijk, gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Sinds December 2016 eigenaresse van Schoonheidssalon Bellezza Avanti in Veenendaal en sinds augustus 2020 ook eigenaresse van Huidinstituut Bellezza Avanti in Opheusden.

Mijn specialisatie is huidverbetering waaronder acne, huidverslapping, rimpels, littekens, pigment, rosacea/ couperose etc. Ik help u graag met uw huidprobleem!

Ik kijk naar uw huid maar ook naar de binnenkant (lifestyle & voeding), hoe u zich voelt en waar de huidproblemen eventueel vandaan kunnen komen. Deze combinatie maakt van mij een huidexpert die verder kijkt waar anderen stoppen.

Want wie zich van binnen goed voelt, straalt van buiten!

Tot snel bij Bellezza Avanti

Schoonheids- specialiste & Wellness/ massage specialist Bellezza Avanti

Mijn naam is Gitte van Elst, ik ben 20 jaar en kom uit Tiel. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste niveau 3, en ik ben nu bezig met mijn opleiding allround schoonheidsspecialiste met specialisaties voor onder andere shiatsu, bindweefsel & acne op niveau 4.

Elke donderdag en vrijdag ben ik te vinden Bellezza Avanti. Ik vind het leuk om me te blijven ontwikkelen en te blijven leren en groeien in het vak als schoonheidsspecialist op het gebied van huidproblemen.
Op dit moment is mijn passie om te masseren en ontspannen gezichtsbehandelingen uit te voeren. Ik hoop binnenkort ook klanten te helpen op het gebied van huidverbetering.

Hopelijk tot snel!

Tot snel bij Bellezza Avanti!

Visagist/ Make-up artist Bellezza Avanti

Mijn naam is Imke van der Meijden. Ik ben opgeleid als allround make-up artist. Ik verzorg o.a. de make-up voor: fashionshows, photoshoots, videografie, theater en speciale evenementen.

Uw trouwdag is één van de mooiste momenten van uw leven. Het is mijn passie om u op uw allermooist te maken met een prachtige make-up die perfect bij u past.

Het merk dat ik ga gebruiken is onder andere Youngblood mineral cosmetics, dit zijn producten op basis van mineralen.

Met een juist aangebrachte make-up benadruk ik de sterke en mooie punten van uw gezicht en door het kiezen van de juiste kleuren zal uw gezicht de hele dag stralen!

Tot snel bij Bellezza Avanti!

Laser ontharing specialist Bellezza Avanti

Mijn naam is Victoria Heijens

Geboren in Vlaanderen in het jaar 1982. Al snel was duidelijk dat ik schoonheidsspecialiste zou worden. De passie voor anderen en mezelf mooi te maken, met make-up en nagellak zat er al van jongs af in. Ik studeerde af als schoonheidsspecialiste en kon ik eindelijk het beroep uitoefenen wat ik zo graag deed. Een tijdje heb ik gewerkt als all-round schoonheidsspecialiste. Later besloot ik me te focussen op meer specifieke zaken waaronder Definitieve Laserontharing. Om dan uiteindelijk de beslissing te nemen, enkel nog deze dienst te verlenen. En mijn eigen zaak, Victorious Laser and Beauty, te starten.

Vergezeld door mijn geweldige Cocoon Elysion Pro+ laser ga ik langs bij instituten in België en Nederland. Ik heb voor dit toestel gekozen omdat geen enkel toestel veiliger is voor de huid, sneller werkt, dezelfde resultaten kan garanderen en de behandeling verloopt nagenoeg pijnloos. Wat zich vertaalt in een optimaal comfort voor U, de klant.

Wil u ook weten wat ik met mijn laser voor u kan betekenen? Plan dan gerust een vrijblijvende intake in. Zo kunnen we meteen een inschatting maken van het benodigde aantal behandelingen.

Tot snel bij Bellezza Avanti!