Team

Eigenaresse & Huidverbetering specialist Bellezza Avanti

Mijn naam is Lisa van Dijk, 25 jaar en ik kom uit Veenendaal. Ik ben gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Sinds December 2016 eigenaresse van Schoonheidssalon Bellezza Avanti in Veenendaal en sinds augustus 2020 ook eigenaresse van Huidinstituut Bellezza Avanti in Opheusden.

Mijn specialisatie is huidverbetering waaronder acne, huidverslapping, rimpels, littekens, pigment, rosacea/ couperose etc. Ik help u graag met uw huidprobleem! Ik behandel op maat, geen een behandeling is daardoor hetzelfde.

Ik kijk naar uw huid maar ook naar de binnenkant (lifestyle & voeding), hoe u zich voelt en waar de huidproblemen eventueel vandaan kunnen komen. Deze combinatie maakt van mij een huidexpert die verder kijkt waar anderen stoppen. Het is mijn doel om u met een goed gevoel, zelfverzekerd en stralend de deur uit te laten lopen. Komt u snel langs voor een vrijblijvende intake?

Want wie zich van binnen goed voelt, straalt van buiten!

Tot snel bij Bellezza Avanti

Visagist/ Make-up artist Bellezza Avanti

Mijn naam is Imke van der Meijden. Ik ben opgeleid als allround make-up artist. Ik verzorg o.a. de make-up voor: fashionshows, Televisie, fotoshoots, videografie, theater en speciale evenementen.

Uw trouwdag is één van de mooiste momenten van uw leven. Het is mijn passie om u op uw allermooist te maken met een prachtige make-up die perfect bij u past.

Het merk dat ik ga gebruiken is onder andere Youngblood mineral cosmetics, dit zijn producten op basis van mineralen.

Met een juist aangebrachte make-up benadruk ik de sterke en mooie punten van uw gezicht en door het kiezen van de juiste kleuren zal uw gezicht de hele dag stralen!

Ik verzorg ook de make-up workshops bij Bellezza Avanti

Tot snel bij Bellezza Avanti!

(Medisch) Pedicure specialist Bellezza Avanti

Mijn naam is Ivanka Teunissen en ik ben 47 jaar. Als gediplomeerd nagelstyliste heb ik besloten mijn kennis te verruimen met in eerste instantie pedicure en nu ook medisch pedicure om zo mijn klanten van nog meer service te kunnen voorzien. Ook voor gellak op de teennagels kunt u bij mij terecht!

Mijn diploma pedicure heb ik behaald en ik ben op dit moment bezig met mijn afronding medisch pedicure. Mijn opleiding allround nagelstyliste heb ik jaren geleden al afgerond.

Door de professionele apparatuur met moderne instrumenten, waaronder een motor met nattechniek, kan ik u verzekeren van een hygiënisch en vrijwel pijnloze behandeling. Kwaliteit en aandacht is voor mij erg belangrijk, daarom blijf ik mij ontwikkelen door het volgen van cursussen, bijscholingen en het lezen van vakliteratuur om zo mijn kwaliteit te blijven garanderen.

Ik hoop dat ik snel uw voeten mag behandelen.

Tot snel bij Bellezza Avanti!

1e jaar stagiaire Bellezza Avanti

Mijn naam is Ilya van Zetten.
Ik ben 16 jaar en ik kom uit Ochten.
Ik zit momenteel in mijn eerste leerjaar van de opleiding schoonheidsspecialiste, op het Rijn IJssel in Arnhem.
Ik mag dit jaar als stagiair meedraaien bij Lisa: ik zal vooral mee kijken en notities maken om mijn kennis in het vak te vergroten. Ik ben elke woensdag en soms op zaterdag bij Bellezza Avanti.
Het leukste lijkt mij om meer te leren op het gebied van huidverbetering.
Tot snel bij Bellezza Avanti!

Laatste jaars stagiaire allround schoonheidsspecialiste Bellezza Avanti

Mijn naam is Radha van’t Veld, ik ben 24 jaar en woon in Rhenen.
Dit jaar kom ik gezellig stage lopen op de vrijdagen bij Bellezza Avanti waar ik heel veel zin in heb!
Ik ben al Schoonheidsspecialiste en op dit moment zit ik op de opleiding allround schoonheidsspecialiste in mijn laatste jaar.
Het lijkt mij erg leuk om nog meer kennis op te doen in de beautybranche met deze stage.
Naast mijn opleiding ben ik heel graag bezig met makeup en werk ik ook als visagiste.
Hier heb ik veel plezier in omdat ik het fijn vind om mensen blij te maken. Dit hoop ik ook te kunnen doen als schoonheidsspecialiste.
Ik kijk er erg naar uit om stage te gaan lopen en jullie te zien!
Tot snel bij Bellezza Avanti