Diamond Touch

Diamond Touch

OOGVERBLINDENDE RESULTATEN ZONDER CHIRURGIE!

Mooi en gezond oud worden, dat willen we allemaal. Het geheim... een op maat gemaakt programma. Wilt u huidverjonging? Vermindering van rimpels, verslapping, pigmentvlekken, couperose, littekens of acne? Als Cenzaa Cosmedical Skin Therapist kan ik u helpen! Dit is een intensieve behandelingen die zorgen voor een stralende, jonge, egale en gladde huid. 

Revolutionaire huidverbetering en oogverblindend resultaat zonder chirurgie? Stap dan in de wereld van Cenzaa met de Diamond Touch! Revolutionair resultaat in 15 minuten?
De Diamond Touch is een apparaat met diamanten waardoor er een nieuwe, jonge en vooral gladde huid aan de oppervlakte komt. Uiterst effectief in de behandeling van uw huidproblemen.

Uw huidstructuur verbeterd door het verwijderen van de dode huidlaag.
Door het toevoegen van een bindweefselmassage wordt de doorbloeding geactiveerd en kan het serum beter worden opgenomen door de huid.

De behandeling verfijnt poriën, optimaliseert de werking van de huid en verhoogt de aanmaak van collageen en elastine.
Met als verbluffend resultaat: vermindering van rimpels, ouderdomsvlekjes en een liftend effect van de oogcontouren.

Om deze gespecialiseerde behandelingen te mogen uitvoeren heb ik heel wat cursus, masterclasses en vakkennis op gedaan waardoor ik mijn schildje voor Cosmedical Skin Therapist heb behaald.

De behandelingen met de diamond Touch kunnen variëren met fruitzuurpeeling,  een intensieve bindweefselmassage  of in combinatie met de Dermapen4 voor meer resultaat!

MICRODERMABRASIE VOOR ELK HUIDTYPE!

Diamond Touch maakt gebruik van geavanceerde technologieën en introduceert daarmee het nieuwste apparaat op het gebied van microdermabrasie. De meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren. Deze innovatieve techniek zorgt met haar zuivere diamanten en seruminfusion voor schitterende resultaten. De totale huidconditie is na de behandeling zichtbaar verbeterd en de huid voelt zijdezacht aan.

NEXT LEVEL HUIDVERBETERING DAT WIL JIJ TOCH OOK? BOEK NU DE BEHANDELING VIA HET ONLINE RESERVERINGS SYSTEEM!

Resultaten Diamond Touch