Laser ontharing

Beste laser ontharing met Elysion-Pro die veiligheid, snelheid en effectiviteit garanderen.

Wax en scheermesjes behoren tot het verleden, maar je hebt nog steeds niet besloten tot permanente ontharing?

Elysion-Pro is uw behandeling tegen ongewenst haar op alle delen van uw lichaam.

Tijdens de behandeling met Elysion-Pro dringt de energie van de diodelaserstraal door de huid, verwarmt de haarwortel en vernietigt deze permanent.

Elysion-Pro verwijdert zelfs het fijnste en meest resterende haar dankzij de golflengten die zijn aangepast aan de unieke behoeften van uw huid.

 • Snel en effectief

  Snel en effectief vanwege het hoge vermogen en het richten van de energie om de haarfollikel direct aan te vallen en te vernietigen.

 • Alle soorten haartypen

  Voor alle haartypes en het hele jaar door. De geavanceerde technologie maakt het mogelijk om alle soorten haartypen, zelfs de donkerste, het hele jaar door te behandelen

 • comfortabel

  De technologie van koud door contact garandeert comfortabele behandelingen terwijl uw huid altijd beschermd is.

 • Geen hersteltijd

  U kunt direct na de behandeling terugkeren naar uw routine.

 

 

Veelgestelde vragen

Laser ontharing vereist verschillende behandeling sessies om verschillende redenen.
Ten eerste kan tijdens een behandeling alleen haar dat zich in de groeifase bevindt, d.w.z. de anagene fase, worden verwijderd.
Ten tweede is het niet mogelijk om in één sessie alle kiemcellen in het haar te elimineren; de grootste hoeveelheid cellen wordt geëlimineerd in de eerste sessies en de cellen die overblijven worden geëlimineerd in de volgende sessies.
Het aantal sessies is afhankelijk van het te behandelen gebied, de dikte en kleur van het haar, het huidfototype en de specifieke behoeften van elke patiënt. Maar bovenal zal het afhangen van de kracht van de laser, omdat hoe hoger het vermogen van de laser, hoe meer cellen we in elke sessie kunnen elimineren. Als gids kunnen sessies variëren tussen 6 en 10, altijd afhankelijk van de criteria van de professional.

Elysion ontharing bereikt permanente ontharing door opeenvolgende sessies. De superieure kracht van onze apparatuur zorgt voor de beste ontharingsresultaten op de markt. De kwaliteit van de ontharing hangt echter niet alleen af van de apparatuur, maar ook van het type patiënt. Fijn, licht haar en donkere huid zijn moeilijker te ontharen in vergelijking met patiënten met een lichte huid en donker haar. Elysion biedt echter in beide gevallen uitstekende resultaten

De tijd tussen de sessies is meestal 2,5 tot 3 maanden.

1. Vermijd medicijnen of haargevoelige supplementen 3 dagen voor de behandeling

2. Scheren van de behandelingsgebieden 24 uur voor de behandeling (vermijd waxen met haarknip- of plukmethoden)

3. Vermijd zonnebanken of blootstelling aan de zon 3 dagen voor de behandeling

4. Vermijd op de dag van de behandeling het gebruik van crèmes, deodorants, oliën of lotions