Laser ontharing

Beste laser ontharing met Mediostar die veiligheid, snelheid en effectiviteit garanderen.

ontharing

Een perfect onthaart lichaam, de droom van bijna iedere man of vrouw. Niet meer hoeven scheren, geen wondjes meer of ingegroeide haren…
Wij hebben gekozen voor de Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid van de MeDioStar laser als ondersteuning in deze behandelingen.
Zo kunnen we je helpen met jouw vraag naar huidperfectie waarin we in gemiddeld 6 behandelingen een heerlijk zachte, glad onthaarde huid geven.

waarom deze laser?

Omdat de laser werkt met een dual-wavelength waardoor iedere kleur huid en bijna iedere kleur haar te behandelen is. Dit komt omdat niet alleen de kleurdeeltjes in het haar de energie uit het licht opnemen, maar ook (de)oxyhemoglobine (bloed) een chromofoor is.

hoe werkt het ontharen precies?

De laser geeft een lichtstraal af aan de huid. De lichtstraal wordt door het melanine (kleurdeeltjes) in de haren geabsorbeerd en omgezet naar warmte energie. Deze warmte dringt diep door in de haren, tot aan de wortel (papilla). Hier ontstaat er een stolling van eiwitstructuren en zorgt dit er voor dat de voeding naar de haar stop wordt gezet. Hierdoor valt de haar uit en komt deze niet meer terug. In gemiddeld 6 behandelingen kunnen we tot wel 90% van de actieve haren definitief verwijderen.

Naast het definitief verwijderen van haren werkt de laser ook op het verbeteren van de huidstructuur. Op het moment dat de laserstraal zijn licht afgeeft ontstaat er een warmte in de huid welke zorgt voor een stimulering van collageen. Hierdoor krijgt de huid een frissere uitstraling, meer volume en een verfijndere structuur. Perfecte anti-aging behandeling dus!
Naast deze rejuvenation-behandeling is er ook de mogelijkheid een acne en whitening (kleur vereffening) behandeling te boeken.

vaatafwijkingen

Een perfect egale huid zonder ontsierende vaatjes? Deze droom wordt ook werkelijkheid met de MeDioStar laser. Of het nu gaat om beenvaatjes of kleine rode oneffenheden in het gelaat, u bent bij ons op de juiste plek!

hoe werkt de vaatbehandeling precies?

De laser geeft een lichtstraal af aan de vaatjes. De lichtstraal wordt door het oxyhemoglobine (bloed) in de vaatjes geabsorbeerd en omgezet naar warmte energie. Hier ontstaat er een stolling van eiwitstructuren en zorgt dit er voor dat de vaatjes zich vernauwen. Door het samenknijpen van de vaatwand en de nieuwe positie die deze aanneemt zullen de vaatjes minder zichtbaar worden aan het huidoppervlakte.
Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

huidverjonging

Een stralende huid, fris en egaal. Dat is natuurlijk een heerlijk idee… Huidveroudering komt met de jaren en toont zich in verschillende vormen. Waar de een last heeft van verslapping, krijgt de ander juist te maken met een minder fris en egaal ogende huid met plekjes en vlekjes. Natuurlijk kunnen we met cosmetische producten veel van deze ontsierende tekenen verzachten, maar soms hebben we net die extra nodig! Met de MeDioStar diodelaser is het mogelijk de huid te verjongen en egaler te maken. De laser geeft zijn energie af aan de huid waardoor er een groei in collageen type 1, 3 en 4 ontstaat. Dit heeft als effect dat de huid voller en steviger zal worden. Ook zal het oppervlakkige verkleuringen ontstaan door leeftijd of zonschade, van de huid elimineren. Zo ziet de huid in slechts enkele behandelingen er weer stralend en jeugdig uit.
De behandelingen zijn geadviseerd in kuurvorm af te nemen, waarbij er 6 behandelingen met een interval van 2 weken zijn gewenst.

acné

Naast het verwijderen van overbeharing is de MeDioStar diodelaser in te zetten bij de behandeling van Acne vulgaris en het onder controle houden van een Acne inversa.
Acne vulgaris is een van de meest voorkomende aandoeningen die in praktijken wordt behandeld. Het is een aandoening die de talgfollikels aantast, die voornamelijk op het gezicht, de rug en de borst worden aangetroffen. Ze creëren eerst niet-inflammatoire mee-eters en later kunnen zich een reeks inflammatoire uitbloeiing symptomen ontwikkelen, zoals papels, pustels en noduli. Acne vulgaris of gewone acne wordt veroorzaakt door verhoogde androgenen tijdens de puberteit en verdwijnt in het algemeen aan het begin van het 30ste levensjaar. De MeDioStar diodelaser is goed in te zetten bij deze vorm van Acne. Door de diepte van indringing van de laserstraal reikt deze tot aan de talgklier waar de inflammatie zal worden afgenomen.
Er wordt geadviseerd 3 tot 5 behandelingen te ondergaan met een interval van een week.
Acne inversa (ook genoemd; Hidradenitis Suppurativa) is een chronische vorm van Acne die zich uit in de lichaamsplooien, voornamelijk de oksels en liezen. Het komt voort uit de talgklieren en heeft een secundair effect op de apocriene klieren. Het treft mannen en vrouwen in gelijke mate. De aandoening begint vaak tijdens de puberteit, maar kan ook op elk moment daarna beginnen. Acne inversa heeft een zeer langdurig beloop (gemiddeld 18 jaar), gekenmerkt door periodes van rust en verergeringen. De achterblijvende littekens kunnen het uiterlijk ernstig aantasten. Er is de mogelijkheid met de MeDioStar haren te verwijderen in het aangedane gebied zodra de inflammatie is afgenomen.
Wanneer er een inflammatie aanwezig is wordt er geadviseerd 3 tot 5 behandelingen te ondergaan met een interval van een week om de inflammatie te verminderen.

zijn deze behandelingen voor iedereen geschikt?

Ja, bijna iedereen kan de behandeling ondergaan. Natuurlijk staat veiligheid hoog in het vaandel en behandelen we enkel personen vanaf 15 jaar (onder begeleiding van een ouder of voogd) en dien je gezond te zijn.
Er wordt voorafgaand de behandeling een anamnese afgenomen om te zien of er direct behandeld kan worden.

Er wordt niet of niet direct behandeld wanneer er sprake is van:
– peacemaker/inwendige defibrillator
– auto-immune ziekten
– HIV/Aids
– kanker
– hepatitis
– tuberculose
– gebruik van antibiotica
– wondjes op de te behandelen plek
– zwangerschap
– blootstelling aan zon/zonnebank minder dan 4 weken voor de behandeling

 • Snel en effectief

  Snel en effectief vanwege het hoge vermogen en het richten van de energie om de haarfollikel direct aan te vallen en te vernietigen.

 • Alle soorten haartypen

  Voor alle haartypes en het hele jaar door. De geavanceerde technologie maakt het mogelijk om alle soorten haartypen, zelfs de donkerste, het hele jaar door te behandelen

 • comfortabel

  De technologie van koud door contact garandeert comfortabele behandelingen terwijl uw huid altijd beschermd is.

 • Geen hersteltijd

  U kunt direct na de behandeling terugkeren naar uw routine.

Veelgestelde vragen

Laser ontharing vereist verschillende behandeling sessies om verschillende redenen.
Ten eerste kan tijdens een behandeling alleen haar dat zich in de groeifase bevindt, d.w.z. de anagene fase, worden verwijderd.
Ten tweede is het niet mogelijk om in één sessie alle kiemcellen in het haar te elimineren; de grootste hoeveelheid cellen wordt geëlimineerd in de eerste sessies en de cellen die overblijven worden geëlimineerd in de volgende sessies.
Het aantal sessies is afhankelijk van het te behandelen gebied, de dikte en kleur van het haar, het huidfototype en de specifieke behoeften van elke patiënt. Maar bovenal zal het afhangen van de kracht van de laser, omdat hoe hoger het vermogen van de laser, hoe meer cellen we in elke sessie kunnen elimineren. De kunnen sessies variëren tussen 6 en 8 altijd afhankelijk van de criteria van de professional.

Elysion ontharing bereikt permanente ontharing door opeenvolgende sessies. De superieure kracht van onze apparatuur zorgt voor de beste ontharingsresultaten op de markt. De kwaliteit van de ontharing hangt echter niet alleen af van de apparatuur, maar ook van het type patiënt. Fijn, licht haar en donkere huid zijn moeilijker te ontharen in vergelijking met patiënten met een lichte huid en donker haar. Mediostar biedt echter in beide gevallen uitstekende resultaten

De tijd tussen de sessies is meestal 2,5 tot 3 maanden.

1. Vermijd medicijnen of haargevoelige supplementen 3 dagen voor de behandeling

2. Scheren van de behandelingsgebieden 24 uur voor de behandeling (vermijd waxen met haarknip- of plukmethoden)

3. Vermijd zonnebanken of blootstelling aan de zon 3 dagen voor de behandeling

4. Vermijd op de dag van de behandeling het gebruik van crèmes, deodorants, oliën of lotions

Prijslijsten