Een toekomst waarin huidveroudering verleden tijd is?

Dermapen 4

Een prachtige behandeling met wel 50% meer resultaat dan ieder ander apparaat dat op de markt te verkrijgen is. Wij zijn razend enthousiast! Wil je graag direct meer informatie? Boek dan een gratis intake gesprek zodat wij kunnen kijken of jou huid wensen behandeld kunnen worden met de Dermapen4.

Het beautyideaal anno 2022 is: ‘natuurlijke schoonheid’. Een jong en verzorgd uiterlijk is nog steeds de trend, maar het uitgangspunt is uw eigen gezicht, uw eigen gelaatstrekken. Bellezza Avanti biedt de oplossing met Microneedling en brengt hiermee het thema ‘anti-aging’ naar een heel nieuw level.

Wat is Microneedling met de DermaPen4

De DermaPen 4 is dé pen op het gebied van Micro Needling en heeft alles in huis om elke specifieke huidwens professioneel, deskundig en resultaatgericht te behandelen. De zeer doeltreffende behandelingen richten zich op vele huidproblemen als oppervlakkige en diepe rimpelvorming, pigmentverstoring, littekens en rokershuiden. Doordat de DermaPen de huid op zeer gecontroleerde wijze verbetert zijn we zelfs in staat rosacea & couperose te behandelen. Door het maken van microkanaaltjes wordt het natuurlijk herstel/wondgenezingsproces in de huid geactiveerd. De fibroblasten en de keratinocyten worden geactiveerd. Actieve groeifactoren komen vrij en dit zorgt voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine.

Resultaat van de Dermapen 4 behandeling

x De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er wordt nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger
x Vermindering van rimpels
x Poriën worden minder zichtbaar
x De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder
x Vermindering van diffuse roodheid
x Pigmentvlekken nemen af
x Stimulatie doorbloeding
x Verdunnen van de hoornlaag
x Littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler
Intake

Voordat we starten met de eerste behandeling is een goede intake en huidanalyse van groot belang. Samen kijken we wat je wensen zijn en hoe we dat resultaat kunnen bereiken. Deze intake is noodzakelijk en deze intake doen we 2 weken voorafgaand aan de behandelingen.

Hoe ervaart u de behandeling?

De behandeling voelt aan als kleine prikjes in de huid, welke minder pijnlijk zijn dan needling rollers, en goed te verdragen is zonder verdoving. In de behandeling van het hele gezicht zijn we in totaal door de Dermapen maar 6 minuten bezig met de Dermapen.

Hoe ziet de huid er na de DermaPen behandeling uit?

Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de lengte van de naaldjes zal de huid er roze/ rood uit gaan zien. Tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. 2 tot 3 dagen na de behandeling kan de huid wat roder ogen dan normaal en u kunt eventueel wat bloedpuntjes hebben. Door de versnelde celdeling kan uw huid licht gaan schilferen waarbij de dode huidcellen loslaten. Dit is een gunstige reactie op de Dermapen behandeling. U kunt gewoon uw dagelijkse bezigheden hervatten, gelieve deze behandeling te boeken op een dag dat u weinig tot niets gepland heeft i.v.m. de roodheid. Het is noodzakelijk de huid goed te beschermen met een SPF 50 en in de opvolgende dagen een serum aan te brengen op de behandelde huid (LET OP: De dag dat u behandeld bent mag de huid niet meer in aanraking komen met producten, dit i.v.m. de warmte die nog in de huid aanwezig is en het herstelproces wat op gang is gebracht.

Belangrijk: Na de behandeling mogen uitsluitend voorgeschreven producten gebruikt worden, dit ter voorkoming van huidirritaties! Wij hebben kits met daarin alle producten, deze zijn €99,95 en bevatten alles wat je de eerste dagen, weken nodig hebt voor een spoedig herstel. Wij voeren de behandeling niet uit wanneer de voorgeschreven producten niet gekocht worden. Dit omdat wij dan zeker weten dat er geen vervelende huidreacties, infecties of irritaties optreden na de behandeling.

Vermijden na de behandeling

x Andere producten dan voorgeschreven zijn door Bellezza Avanti
x Eerste 12 uur geen make-up
x Directe ultraviolette straling en zonnebank
x Eerste 48uur intensieve trainingen of andere sportactiviteiten
x Eerste 48uur warme douche, baden of sauna's
x Eerste 48uur zwemmen/ zwembaden
x Geen andere intensieve behandelingen zoals : microdermabrasie, harsbehandelingen, laser, chemische peelings, botox of fillers.
x Eerste week geen spraytan

Hoe Werkt Dermapen Microneedling?

De microkanaaltjes die door de Dermapen4 behandeling worden gegenereerd stimuleren de aanmaak van collageen terwijl je huid geneest. Acne, trauma, pigmentatie en tal van andere aandoeningen kunnen problemen op je huid veroorzaken. Veroudering zorgt ervoor dat je huid dunner, slapper en rimpelig wordt.

Dermapen microneedling activeert eenvoudig de natuurlijke zelfverjongende functie van de huid. Er vormt zich nieuw weefsel waardoor een jeugdigere uitstraling ontstaat en er tegelijk antistoffen worden bestreden.

Deze kleine microkanaaltjes zorgen er ook voor dat actieve ingrediënten in de gebruikte cocktails dieper kunnen doordringen met als gevolg een intense verjonging.

Moet ik uit de zon blijven?

Bescherm de huid tegen directe blootstelling aan de zon met minimaal een SPF 50 zonbescherming. Doe dit minimaal 14 dagen na de peelprocedure om hyperpigmentatie te voorkomen. U kunt eventueel ook een hoed dragen ter bescherming. Zorgvuldigheid met het gebruiken van zonbescherming adviseren wij het hele jaar door dagelijks te doen

Dermapen foto’s voor en na