Milu Maskers

MILU MASKERS

De MILU collectie is een toevoeging aan je dagelijkse beauty routine. Ze is er op elk moment dat je huid een extra boost & glow nodig heeft, of jij jezelf een verwen moment gunt. Lekker op de bank, tijdens een lange vlucht of nog even voor een nachtje uit en natuurlijk ook net voor de feestdagen. Er zijn 6 verschillende sheet maskers én een spons voor optimale dagelijkse reiniging/exfoliëring van jouw huid.

Wear it, Love it, Share it!

 

MOISTURIZING SHEET MASK € 8,95

Dit micro fiber vlies masker bevat een heerlijk crèmig serum voor een ultieme hydratatie & voeding van de huid. Én het zorgt ervoor dat een tekort aan lipiden in de huid wordt aangevuld! Voor de vochtarme èn droge huid het ultieme masker.

ANTI AGING SHEET MASK € 8,95

Het rijke serum in dit masker met microvezels helpt de elasticiteit te herstellen en laat uw huid verjongd, gelift en verzorgd aanvoelen. Perfect voor een rijpe huid die een boost kan gebruiken, perfect als preventieve huidverjonging.

BUBBLE FOAM SHEET MASK € 8,95

Dit schuimend bamboe vlies masker is wat jij nodig hebt om de huid goed en diep te reinigen. perfect om je huid te ontgiften en voor een fris gevoel. Ideaal is de bubbel foam sheet masker om voor een ander MILU vlies masker te gebruiken!

HYDROGEL EYE PATCHES € 9,95

Jouw beste vriend na lange korte nachten of bij vermoeide ogen. Deze hydrogel oogmaskers verhelderen & hydrateren de tere huid rondom de ogen. Tevens werkt het tegen fijne lijntjes. Per 2 paar verpakt!

SOOTHING HYDROGEL MASK € 9,95

Dit hydrogel masker een een MUST HAVE om je huid te kalmeren en te revitaliseren! Heb jij een huid in nood? Ga dan voor het hydrogel masker gedrenkt in een serum met o.a calendula, kamille, aloë vera & lavendel.

MUD SHEET MASK € 9,95

Dit 2-delig cupro katoen klei masker verzacht & voedt de huid en het reinigt de poriën! Het biedt “the best of both worlds” Een egale stralende huid, na dit masker voelt de huid zacht en schoon

3 SHEET MASKS GIFT BOX € 22,95

Bestaat uit: Moisturizing sheet mask, Bubble Foam sheet mask & Anti Aging Sheet mask

 

JEJU PURE KONJAC SPONGE € 9,95

Voor een optimale, dagelijkse reiniging van de huid. Exfolieert en laat je gezicht stralen! Gemaakt van 100% natuurlijk Konjac ( wortel ) vezel & 100% natuurlijk cellulose planten vezels!

 

CLEANSE

Zorg dat je gezicht vrij is van make-up voordat je je masker aanbrengt. Voordat je het sachet opent, gebruikt u uw vingertoppen om het serum gelijkmatig gedurende 10 seconden te verdelen.

APPLY

Open het zakje, haal het masker eruit en indien nodig vouw het masker voorzichtig open. Plaats het masker op je gezicht passend bij je ogen en mond. Strijk glad voor een perfecte pasvorm.

RELAX

Nu is het tijd voor het masker om zijn werk te doen! Laat het 15-20 minuten intrekken. Verwijder en gooi het masker weg. Dep het resterende serum in je huid voor het beste resultaat, je hoeft niet af te spoelen. (alleen met het modder & detox masker) Je bent klaar om te schitteren, glow!