GLOBAL COCOONING SEASONS 2018

 

 

De Collectieder Collecties
Huidverbetering op het allerhoogste niveau met de hoogst haalbare resultaten, ontwikkeld met inspiratie vanuit de prachtige reizen die we gemaakt hebben langs de legendarische zijderoute, ondergedompeld in het warme Cenzaa gevoel. Al tien jaar neemt Cenzaa je mee in de wereld van gezonde huidverbetering met persoonlijke aandacht voor de huid. We vieren dit jubileumjaar met een geweldige collectie, geïnspireerd op de reis langs de zijderoute en gebaseerd op de ontdekkingsreis door 10 jaar Cenzaa!

GLO · BAL CO · COO · NING ~ (all; by Cenzaa)

Een reis door de wereld van Cenzaa waarbij aandacht en het geweldige resultaat in huidverbetering je de liefde en warmte geven om zo het beste uit jezelf te halen. Ontdek jouw ideale combinatie van puurheid, gezondheid en luxe.

PREMIUM SELECTED
gekozen door 450 cenzaa salons

Met Global Cocooning geven wij jou een ‘premium selected’ collection! Met liefde uitgezocht door de Cenzaa salons over het hele land, gekozen als allerbeste!
Wij zijn trots op jouw liefde voor onze producten die wij met aandacht en respect voor de huid, de aarde en in harmonie met het leven ontwikkelen.

 

 

GC GLOBAL SKIN FIT TREATMENT € 60,00 | 60 minuten
GC COCOON TREATMENT € 87,50 | 90 minuten

 

>> Nu boeken
<< Terug naar gezichtsbehandelingen

GLOBAL COCOONING BEHANDELINGEN